Vandaag in Trends: Stormloop op kustvastgoed

Vandaag in Trends: STORMLOOP OP KUSTVASTGOED

Maakt de coronacrisis een abrupt einde aan de hausse van de vastgoedmarkt aan de kust? De recentste cijfers suggereren dat de prijzen onder druk staan, maar de vastgoedprofessionals zien nog geen daling. De appetijt voor kustvastgoed lijkt allerminst aangetast. Sommigen zien zelfs een stormloop van kopers die zich nog snel van een stekje aan zee willen verzekeren.

In dit artikel komen verschillende kustmakelaars en projectontwikkelaars aan bod, waaronder ook David Degroote. Elk met hun eigen visie over de impact van de coronacrisis op het vastgoed aan de kust. David Degroote bevestigt dat het sinds 11 mei een stormloop geweest is, gezien kopers massaal opnieuw afzakken naar de kust. Ook de volgende weken zitten onze agenda’s afgeladen vol waardoor onze medewerkers meteen fulltime terug aan de slag konden om alle aanvragen te behandelen.

In Oostende is voor elk wat wils. Met dit ruime aanbod trekt Oostende bijgevolg een breed publiek aan. Er is ook voldoende aanbod, waardoor van opbod geen sprake is…

https://trends.knack.be/…/sto…/article-longread-1611055.html