Lancering Green Lane @ Middelkerke

Green Lane Middelkerke appartementen te koop

Pal in het kloppende hart van Middelkerke – aan de voet van het groene stadspark – lanceren wij Terrasresidentie Green Lane met 67 ruime leefappartementen.

Green Lane is opgebouwd uit 3 afzonderlijke entiteiten die verbonden worden door een autovrij wandelpad met groene border. Elk gebouw straalt de charme uit van een authentieke stijlvolle kustvilla. Wij bieden u een ruime keuze aan één-, twee- of drieslaapkamerappartementen met woonoppervlaktes tussen 70 en 135m². Vanuit de 9 penthouses geniet u bovendien van een subliem uitzicht over Middelkerke. De ondergrondse parkeerplaatsen zijn een extra troef in het centrum van Middelkerke. Met de bouw wordt gestart in januari 2022, voorziene oplevering eind 2023. Green Lane is een bijzonder woonproject op een zeldzame locatie aan onze kust.

Green Lane – Residentie The Sun
Green Lane – Residentie The Village
Green Lane – Residentie The Park

Een appartement aan de kust is altijd een slimme investering, maar de ligging van Green Lane is uniek: aan de rand van een groene oase, op amper 500m van de zee en toch in het centrum met zijn winkelstraten en voorzieningen. Hier zijn appartementen schaars en dus gegeerd!

Ontdek Green Lane en neem vandaag nog contact op met onze adviseurs op 059 80 91 91 voor uw persoonlijke afspraak!