Green Lane – The Sun

Westendelaan 6-12, Middelkerke
Project

Wonen naast het groene stadspark, vlakbij de winkels

Green Lane – The Sun

Droomt u er van te wonen in het groen, pal in het kloppende hart van Middelkerke? Dan bent u bij Terrasresidentie Green Lane aan het juist adres.

Green Lane omvat 67 ruime leefappartementen en is opgebouwd uit 3 afzonderlijke gebouwen. Deze 3 losstaande entiteiten worden met elkaar verbonden door een autovrij wandelpad met groene border, dat uitgeeft op het Normandpark. Dankzij de buitengewone architectuur straalt elk gebouw de charme uit van een authentieke stijlvolle kustvilla. U heeft er de keuze uit één-, twee- of drieslaapkamerappartementen met woonoppervlaktes tussen 70 en 135m². Vanuit de 9 penthouses geniet u van een subliem uitzicht over Middelkerke en van het vele groen in het aanpalende Normandpark. De 63 ondergrondse parkeerplaatsen zijn bovendien een extra troef in het centrum van Middelkerke.

Draagt Kustvilla ‘The Sun’ uw voorkeur weg? Dan kiest u voor genieten van op de rustige, zuidgelegen terrassen langs het autovrije wandelpad. ‘The Sun’ bestaat uit 26 appartementen, de inkom bevindt zich langs het wandelpad. Door de grote raampartijen genieten de appartementen volop van het licht en het groen rondom. De architectuur is modern en tijdloos en de appartementen genieten stuk voor stuk een hoge afwerkingsgraad.

Nieuwbouwresidentie Green Lane ligt aan de rand van het 4,5 hectare grote Normandpark, een heerlijke groene oase in het centrum van Middelkerke. De winkelstraat is er letterlijk om de hoek. Het strand met zijn trendy beachbars en bijzondere kunstprojecten ligt op wandelafstand, net zoals straks ook het nieuwe indrukwekkende casino ‘De Bolder’ aan het Epernayplein. Deze rustige maar toch centrale ligging maakt van Green Lane een bijzonder woonproject op een zeldzame locatie aan onze kust en bijgevolg erg aantrekkelijk als vaste verblijfplaats maar zeker ook als tweede verblijf.

Een appartement aan de kust is altijd een slimme investering. Maar Green Lane heeft nog heel wat meer troeven. De ligging is uniek: aan de rand van het prachtige groene Normandpark, op amper 500m van het strand, en toch in het centrum met zijn winkelstraten en voorzieningen. Hier zijn appartementen schaars en dus gegeerd. Ook de architectuur, de terrassen en de hoge afwerkingsgraad staan garant voor een zekere investering.

Een luxueuze penthouse met zicht over de groene long van Middelkerke? Of een betaalbaar tweede verblijf in een kustgemeente die groeit en bloeit? Een appartement dat uitkijkt over het groen, met horeca, winkels en de zee op wandelafstand? Green Lane biedt het allemaal!

NummerTypeNiveauOpp app (m²)Opp terras (m²)PrijsPlanVerdiepingsplan
10/0002appartement206921260.000-
8/0001appartement208010260.000-
8/0102appartement21707255.000-
8/0202appartement22707265.000-
8/0303appartement22869290.000-
8/0302appartement23705270.000-
10/0401appartement3413112440.000-
10/0402appartement24755280.000-
8/0401appartement3412321425.000-
8/0402appartement24744275.000-
Garagegaragebox--1--60.000-

 

Onderhandse verkoopsovereenkomst of compromis tekenen

Wanneer u beslist om een nieuwbouwappartement aan te kopen in één van onze residenties, wordt voorafgaand aan de notariële akte een onderhandse verkoopovereenkomst (compromis) en een technisch lastenboek ondertekend. Dit gebeurt bij ons op kantoor.

In deze overeenkomst verbindt u zich als koper, om voor een welbepaalde vaste prijs (verkoopovereenkomst) en een welbepaalde afwerking (technisch lastenboek), tot aankoop. In de compromis worden ook de betalingsvoorwaarden gestipuleerd.

De aankoopprijs van een nieuwbouwappartement wordt steeds onderverdeeld in een som voor de grondwaarde (prijs van de grond) en een som voor de constructiewaarde (prijs van de bouwwerken).

Wat de betaling betreft zijn er twee mogelijkheden.

 • Ofwel koopt u vóór aanvang of in een vroeg stadium van constructie van de werken. Dit noemt men een aankoop op plan.
 • Of u kan ook aankopen in de laatste fase van afwerking (weinig tot geen eigen keuzes van afwerking) of na afwerking.

 

Aankoop op plan 

In dit geval koopt u een nog te bouwen appartement, of een appartement in opbouw. Deze formule biedt allerlei voordelen:

 • Alles is nog mogelijk, U kunt kiezen uit verschillende types, op verschillende verdiepingen.
 • U hebt de mogelijkheid uw appartement nog volledig in te delen naar uw persoonlijke wensen, voor zover technisch haalbaar.
 • U kunt vrij kiezen uit een gamma duurzame materialen of afwijken van de voorgestelde keuzes.

 

Extra bescherming met Wet Breyne

100% voltooiingswaarborg garantie Wet Breyne.

 

 

 

Wat dient u te betalen en wanneer?

Na de ondertekening van de verkoopovereenkomst betaalt u binnen de 8 dagen via overschrijving een voorschot van 5% op de totale verkoopsprijs exclusief kosten. Dit is een voorschot op de grond.

Binnen de 2 à 4 maanden na ondertekening van de compromis wordt de notariële akte verleden.
Op dat moment betaalt u:

 • Het saldo van de grondwaarde (na aftrek van het voorschot) plus registratiekosten van de totale grondwaarde.
 • De eventueel reeds gerealiseerde constructiewaarde plus BTW.
 • Per appartement een forfaitair bedrag voor alle aansluitingskosten en keuringen.
  Dit omvat telkens de

  • BTW als aandeel in de bouw- en overheidstaksen
  • De kosten voor het aanleggen van het voetpaden
  • De kosten voor de aansluiting op de distributienetten en op het rioleringsnet.
 • De totale notariskosten
  • Het ereloon van de notaris (% excl. BTW) en de aktekosten.
  • Uw aandeel in de statuten of basisakte, dit in verhouding van de grootte van uw appartement.

Naar gelang de werken vorderen, krijgt u een factuur van de schijven van bouwwerken toegestuurd.
Deze gaat altijd vergezeld van een attest “voltooide bouwwerken”, waarin de architect bevestigt dat de betreffende schijf naar behoren is afgewerkt.

Een voorbeeld maakt duidelijk hoe de schijven elkaar opvolgen en hun aandeel in de totale koopsom:

 • 15% bij aanvang van de werfinrichting
 • 15% bij voltooiing vloerplaat kelders
 • 15% bij voltooiing vloerplaat gelijkvloers
 • 15% bij voltooiing vloerplaat derde verdieping
 • 10% bij voltooiing vloerplaat zevende verdieping
 • 10% bij voltooiing van de dakbedekking
 • 10% bij voltooiing van het plaatsen van de ramen, leidingen voor water en elektriciteit
 • 10% bij de voorlopige oplevering
*Deze voorwaarden kunnen afwijken per residentie.

Komt er nog een vraag in u op?

Contacteer ons

 +32 59 80 91 91

Architectonisch beton
Onze voorgevel wordt opgetrokken uit wit architectonisch beton. Dit kan in een gepolierde of een gezuurde versie zijn. Beide afwerkingen zorgen voor een frisse uitstraling en geven de nodige allure aan de gevel. Alle voegen tussen deze elementen worden opgespoten met een hoogwaardige elastische voeg.

 

Ramen
Onze ramen worden hoofdzakelijk uitgevoerd in PVC. In de voorgevel worden deze in een antraciet kleur afgewerkt zodat deze een contrast geven bij het wit architectonisch beton. Alle vaste-, draai-, draaikip- en schuiframen hebben aan de binnenzijde een warm witte afwerking om eenvoudig op te gaan in uw interieur.

 

Balustrades
Afhankelijk van de architectuurplannen worden onze gevels afgewerkt met glazen balustrades. Deze worden ter plaatse gehouden door aluminium staanders. Het geheel zorgt voor een zeer moderne en hedendaagse look.

Thermische isolatie:
• voor en achtergevels (buitenmuren): RT-waarde 5.82m²K/W

• zijgevels / wachtgevel (buitenmuren): RT-waarde 4.65m²K/W
gemene muren tussen verwarmde gebouwen: RT-waarde 1.60m²K/W
• tussenmuren tussen appartementen: RT-waarde 1.20m²K/W
• vloer boven kelder / vloer glvl: RT-waarde 3.59m²K/W
tussenvloer tussen appartementen: RT-waarde 1.60m²K/W
 plat dak: RT-waarde 7.00m²K/W
• plat dak mét terrasafwerking: RT-waarde 4.00m²K/W
• hellend dak: RT-waarde 4.86 m²K/W
• schrijnwerk: Uw-waarde totale raam = 1.35W/m²K – 1.0 glas met ZTA 50%
>> lees meer

 

Akoestische isolatie:
Alle appartementen van vastgoedgroep Degroote voldoen aan het normaal akoestisch comfort. Meer bepaald aan de norm NBN S01-400-1.
>> lees meer

 

Technieken:
Ieder appartement beschikt over individuele meters betreft elektriciteit, gas en water, zodat de toekomstige eigenaar steeds een individuele afrekening verkrijgt van een leverancier naar keuze. Ieder appartement beschikt over een individueel ventilatiesysteem type D.
>> lees meer

Vloeren
Als klant van Vastgoedgroep Degroote kan u bij FLOORMASTERS kiezen uit een assortiment van een 60-tal vloertypes. Alle types bestaan uit mooie en kwalitatieve keramische vloeren
ter waarde van € 100 per m² incl. btw, geleverd en geplaatst. Een keramische vloertegel heeft niets dan voordelen, zowel in onderhoud als stijl zijn er talrijke varianten. Deze vloeren zijn allen gerectificeerd (=maatvast) zodat deze optimaal kunnen afgewerkt worden met een voeg van 3 mm wat zorgt voor een moderne en hedendaagse look.

 

Wandbekleding
In de badkamer worden alle muren tot plafond met wandtegels bezet. Bij FLOORMASTERS kunt kiezen uit een 40-tal types wandbekleding ter waarde van € 70 per m² incl. btw, geleverd en geplaatst. In het toilet en in de keuken tussen werkblad en hangkasten worden er ook door u gekozen wandtegels voorzien.

 

Laminaat
De slaapkamers worden uitgevoerd in hoogwaardig laminaat ter waarde van € 65 per m² incl. btw, geleverd en geplaatst. Het laminaat wordt afgewerkt met een geluiddempende en isolerende ondergrond (3mm).
Door de unieke WoodStructure + techniek verkrijgt het laminaat een natuurgetrouwe houtstructuur waarbij het reliëf de design perfect volgt. Een vloer met een authentieke sfeer, een oplossing zonder zorgen.

 

FLOORMASTERS, opgericht in september 2002 en deel uitmakend van Vastgoedgroep Degroote, is een speciaalzaak van méér dan 1.800 m² met een diversiteit aan producten inzake vloer- en wandbekleding voor zowel particulieren als professionele klanten. Bij FLOORMASTERS maakt u uit hun uitgebreid én up-to-date assortiment vlot uw juiste keuze. U vindt er de meest degelijke
materialen
zoals keramische tegels, wandtegels, laminaat, natuursteen, parket, raamtabletten, …

Brugsesteenweg 101 – 8450 Bredene
tel. 059/24 20 40 – info@floormasters.be
www.floormasters.be

Badkamermeubel:
• het badkamermeubel is van het merk Sanijura, type ‘Sobro’ en omvat

∼ een keramische tablet
∼ 1 of 2 geïntegreerde lavabo’s met greeploze onderkast met soft-closing systeem
∼ een bovenkast met spiegeldeuren en een lichtlijst
∼ een verchroomde mengkraan van het merk Hans Grohe, type ‘Focus 100’

 

Ligbad:
• het ‘Quaryl’-ligbad is van het merk Villeroy & Boch, type ‘Libra’
een Hans Grohe thermostatische badkraan met douchestang en handsproeier
 het ligbad is uitgerust met een draaibare glazen badwand

• de badwand bestaat uit helder glas, afgewerkt met aluminium profielen

 

Inloopdouche:
• de Villeroy & Boch inloopdouche is samengesteld uit een ‘Acryl’-douchetub
• een Hans Grohe thermostatische douchemengkraan en douchestang
 de afscheiding wordt gemaakt met een walk-in douchewand van het merk Inda

 

Toilet en accessoires:
• het geëmailleerd hangtoilet en handwasbakje draagt het merk Villeroy & Boch
• er wordt door u gekozen faience voorzien aan het “san-bloc” (= achter hangtoilet)

• het inbouwsysteem met dubbele spoeling is van het merk Geberit
• accessoires: papierhouder, handdoek- en borstelhouder, sifon en wandspiegel

Handelswaarde:
De voorziene handelswaarde van uw keuken geleverd en geplaatst:
• twee- of drieslaapkamer appartement: € 12.500 (incl. btw)
• één-slaapkamerappartement: € 10.000 (incl. btw)

 

Specificaties inrichting en afwerking:
• werkblad (maatwerk) bestaat uit graniet jasberg met gepolijste, verzoet of anticato
• de uitvoering van de kasten is volledig greeploos wat zorgt voor een strak design
• luxe pottenwagenkast is voorzien incl. een binnenlade met bestekindeling
• het keukenmeubilair is beschikbaar in een 15-tal modieuze frontkleuren en types
• alle de deuren sluiten zacht dankzij blumotion afremsystemen
• een beweegbare verchroomde ééngreepsmengkraan en een verchroomde schellkraan

 

Specificaties toestellen:
• de vijf elektrisch inbouwtoestellen zijn van de gekende merken AEG
∼ AEG combi-oven in inox uitvoering: grill – hetelucht – microgolfoven
∼ AEG keramische kookplaat met vlakke rand in rvs en 4 kookzones
∼ AEG koelkast in klasse A met vriesvak (16 liter) en inbouwkoelkast (149 liter)
∼ AEG vaatwasmachine met 6 afwasprogramma’s
∼ AEG telescopische dampkap met koolfilter en 4 ventilatiestanden

Nieuwbouw Green Lane Middelkerke vlakbij NormandparkNieuwbouw Green Lane MiddelkerkeNieuwbouw Green Lane MiddelkerkeGreen Lane Middelkerke afbraakwerkenGreen Lane Middelkerke afbraakwerkenGreen Lane Middelkerke afbraakwerken
Terug naar overzicht