9 juli: openkijkdag in residentie Riva

Residentie Riva werd finaal opgeleverd. Deze instapklare appartementen staan helemaal klaar om u als eerste bewoner te ontvangen. De laatste puntjes worden op de i gezet, zodat u zich straks hier helemaal thuis voelt. Mede door haar centrale ligging op 200m van zee en vlakbij het bruisend winkelcentrum spreken we hier over een absolute toplocatie in Middelkerke. Deze tijdloze residentie leent zich uitstekend als vaste bewoning. Dit nieuwbouwproject is gelegen in de Joseph Casselaan 14 te Middelkerke en biedt haar bewoners 9 ruime woonappartementen.

Iedere appartement beschikt over een groot zuidgeoriënteerd terras achteraan, terwijl u op de front-terrassen geniet van lateraal zicht op zee. Het optimaal vakantiegevoel is dus écht niet veraf. Er zijn eveneens ruime garageboxen beschikbaar op exact 300m van dit project, ook beschikt u over 2 fietshaken op de gelijkvloerse verdieping.

Dankzij de uitzonderlijke façadebreedte van bijna 7m, de extra-large slaapkamers, de woonkamers met maximale lichtinval en de 90m² functionele indeling kan men hier comfortabel permanent wonen en dit alles aan de beste prijs/kwaliteit verhouding van Middelkerke. Dit project typeert zich door zijn tijdloze architectuur en luxueuze afwerking, met onder meer, de hoogwaardige keukens uitgerust met granieten werkblad en 5 Miele huishoudtoestellen, volkeramische vloeren type 60×60, moderne badkamers met inloopdouche. Elk appartement voldoet bovendien aan de strengste reglementeringen wat betreft thermische en akoestische isolatie- waarden. Daarenboven is deze residentie gebouwd door Vastgoedgroep Degroote, U koopt dus rechtstreeks van de aannemer.

Kom en ontdek tijdens de OPENKIJKDAG op zaterdag 9 juni van 14u tot 18u deze unieke locatie en de hoge afwerkingsgraad. Naast een warm onthaal met een hapje en een drankje geven wij u graag vrijblijvend uitleg omtrent deze nieuwbouwprojecten. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek langs Joseph Casselaan 14 te Middelkerke. Welkom.

 

– UITZONDERLIJKE VOORWAARDEN –

Appartement: type 1 slaapkamer

  • 64 m² leefruimte
  • 19 m² zonneterras van 5m diep
  • € 195.000

Appartement: type 2 slaapkamers

  • 52 tot 90 m² leefruimte
  • 18 tot 42 m² terras
  • vanaf € 250.000 tot € 295.000

Wenst u een kijk in de plannen en de prijzen?