Win VIP-tickets!

Win 5 VIP-duotickets voor “Ostende voor anker” 2015

Vastgoedgroep Degroote sponsort in samenwerking met dienst Toerisme Oostende opnieuw ‘Oostende voor Anker’ die doorgaat van 28 tot 31 mei 2015.

Oostende voor Anker is dit jaar aan haar 16de editie toe. Iedereen zal weer kunnen wegdromen over – of soms zelfs meevaren met – een ongeziene variatie aan vaartuigen: van de kleinste zeilschip tot indrukwekkende driemasters. Daarnaast is er allerhande animatie zoals optredens, rondvaarten, reddingsdemonstraties, tentoonstellingen en worden er authentieke maritieme ambachten gedemonstreerd.

Voor ons recentelijk geopende verkoopskantoor Waterview gelegen in de Vindictivelaan 21, plaatsen we een tent om de bereikbaarheid van ons kantoor te optimaliseren. Met een hapje en een glaasje cava lichten we met plezier onze nieuwe projecten toe.
U bent alvast van harte welkom!

Naar aanleiding van dit evenement geeft Vastgoedgroep Degroote eveneens 5 VIP-DUOTICKETS weg! Deze exclusieve tickets geven toegang tot alle schepen, locaties en evenementen tijdens ‘Oostende voor Anker’!

Wat dient u nu precies te doen om deze VIP-badges te winnen?

• Surf naar onze Facebook-pagina:
www.facebook.com/Vastgoedgroep.Degroote
• Like onze pagina
• Tag uzelf op de foto

De winnaars worden persoonlijk verwittigd en mogen hun tickets komen ophalen op donderdag 28 mei in ons kantoor aan de Vindictivelaan 21 te Oostende.