Werfupdate Verona Bredene

We houden graag uw vinger aan de pols van onze werven en diens voortgang.

Realisatie vloerplaat gelijkvloers

We melden u met plezier dat de vloerplaat van het gelijkvloers werd gerealiseerd. Op die manier is meteen ook de kelderverdieping afgedekt. Vastgoedgroep Degroote is naast bouwheer en promotor eveneens aannemer van dit project. De oplevering van dit project is voorzien in het voorjaar van 2019.

Over de residentie Verona in Bredene

Terrasresidenties Verona I-II zijn respectievelijk gelegen in de Peter Benoitlaan 1-11 en Prins Karellaan 11 te Bredene op slechts 200m van de zee en strand. Het project bevat in totaal 39 ruime woonappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, 34 ondergrondse garageboxen, 15 bovengrondse staanplaatsen en 6 kelderbergingen. De oppervlaktes van de appartementen situeren zich tussen 65m² tot 163m² . De prijzen variëren tussen € 155.000 en € 385.000.

> Lees hier alle informatie over het project Verona in Bredene. 

Waarom Bredene?

Of u nu op zoek bent naar een vaste bewoning aan de kust of een onvergetelijk weekendje uitwaaien aan zee op en rond uw tweede verblijf, Bredene heeft zeker wat voor u te bieden.

De troeven van Bredene zijn tijdens alle seizoenen erg divers en uitgebreid. Bovendien is Bredene de enige kustgemeente waar de duinen ongestoord overgaan in het fijne zandstrand. Heerlijk genieten!

In de zomer beleeft u er een geanimeerd strandleven, maar ook buiten het seizoen is Bredene een aangename plek om te vertoeven. Je kunt er bijvoorbeeld zalig fietsen dankzij de vele knooppunt-routes of genieten van een terrasje in de dorpskern. Hier krijg je het beste van twee werelden: een rustige plek in een levendige gemeente.