Verkoopkantoren terug open…

Bezichtig uw droomappartement vanaf 11 mei
#staysafe #takecare #backinbusiness

Vanaf maandag 11 mei ontvangen we u graag opnieuw in één van onze verkoopkantoren te Oostende. Er kunnen terug persoonlijke afspraken met onze adviseurs vastgelegd worden, contacteer ons hiervoor op 059 80 91 91. Plaatsbezoeken gebeuren enkel op afspraak én met het in acht nemen van de opgegeven veiligheidsmaatregelen. Daarnaast staan ook onze projectleiders terug tot uw dienst voor de verdere opvolging van uw aankoop.

Een persoonlijke aanpak is voor ons een kernbegrip, want u staat als klant bij ons centraal. Om die reden willen we maximaal inzetten op uw veiligheid en die van onze medewerkers. Wij respecteren de social distancing en stellen daarnaast handgel en mondmaskers ter beschikking.

De interesse in kwalitatief vastgoed aan de kust blijft groot en blijkt nog maar eens dé veiligste belegging in onzekere tijden… Investeren in een nieuwbouwappartement kan als vaste bewoning, tweede verblijf of in verhuur met een toprendement tot 5%.

Naast de verkopen op plan hebben we voor de snelle beslissers ook een aantal afgewerkte en instapklare appartementen in ons aanbod.

Plan nu uw bezoek en misschien geniet u deze zomer al van uw eigen droomappartement aan zee!

Contacteer ons op 059 80 91 91 voor een afspraak ter plaatse, op een moment dat het u past.
Vastgoedgroep Degroote – Troonstraat 60, Oostende
SKY Office – Vindictivelaan 21, Oostende