Verkoop kustappartementen boomt na lockdown

VERKOOP KUSTAPPARTEMENTEN BOOMT NA LOCKDOWN

Sinds de opening van onze vastgoedkantoren op 11 mei mochten we reeds 28 nieuwbouwappartementen verkopen, voor een bedrag groter dan 10 miljoen euro. Op 20 dagen tijd werden we echt overspoeld met aanvragen, afspraken en verkopen. Een dergelijke pick-up na de lockdown hadden we niet zien aankomen.

Ook de komende weken staan de agenda’s van onze verkopers afgeladen vol. Het is duidelijk dat kustvastgoed een versnelling hoger gaat na de lockdown. In sommige projecten overwegen we zelf om onze prijzen opwaarts aan te passen om ons aanbod op peil te kunnen houden. Gelukkig hebben we een enorme portefeuille vergund vastgoed met meer dan 21 projecten, goed voor een totaalaanbod van 1600 appartementen.

Ook ons aanbod van 45 afgewerkte appartementen slinkt zienderogen, mede omdat aktes bij ons op 4 weken tijd kunnen verlijden, dankzij de flexibiliteit van ons notariaat.
Wellicht zit het goede weer hier voor een stuk tussen maar nog meer is er ook het besef dat de kust de komende jaren aan populariteit zal winnen. De voordelen zijn legio, kortere en veiligere reisafstanden, last minute afreizen kan, de zomermaanden worden steeds warmer ook aan onze Belgische kust.

We zijn dan ook bijzonder tevreden dat we na de moeilijke economische periode van de lockdown al onze medewerkers terug aan het werk kunnen zetten. Verder kijken we met veel vertrouwen uit naar de zomermaanden en zullen we met de lanceringen van SKY Harbour en Green C wellicht een aantal recordmaanden tegemoet gaan.

Een oprechte dank aan al onze klanten en stakeholders die hun vertrouwen schenken aan ons familiebedrijf!

Wordt vervolgd …

Het Vastgoedgroep Degroote team