Vastgoedrush aan de kust blijft ook in 2021 aanhouden

Vastgoedrush aan de kust blijft ook in 2021 aanhouden

UPDATE SALES Q1 2021

In het eerste kwartaal van 2021 werd de kaap van het 100ste nieuwbouwappartement reeds overschreden. Nooit eerder werd deze “milestone” zo vroeg op het jaar gerealiseerd als nu.

Deze uitstekende cijfers zijn gekoppeld aan uitzonderlijke omstandigheden waarin COVID-19 een tweede of vast verblijf aan de kust aantrekkelijker dan ooit gemaakt heeft. Het is duidelijk dat Covid-19 nog steeds voor een heuse mindswitch zorgt en dat mensen meer en meer kiezen voor zekerheid door te investeren in een eigen appartement aan de Belgische kust. Dit zorgt niet enkel voor een hoger en veilig rendement van het spaargeld, maar ook voor meer quality time met het gezin, familie en vrienden.

Daarenboven is ons aanbod zeer divers, van betaalbaar tot het luxesegment, van wonen in het groen tot wonen met zicht op zee en dit gespreid over tientallen locaties. Hierdoor hebben we als ontwikkelaar en aannemer op heden het ruimste aanbod van nieuwbouwappartementen aan de Belgische Middenkust.
Langs deze weg wensen we dan ook al onze klanten en andere stakeholders te bedanken voor het vertrouwen dat ze ons blijven schenken.

Het Vastgoedgroep Degroote Team