Vastgoed kent topzomer aan de kust

september 2018Terug naar overzicht

Vastgoed kent TOPzomer aan de kust.

Met een verkoop van 108 nieuwbouwappartementen in de maanden juli en augustus bereikt Vastgoedgroep Degroote opnieuw een mijlpaal in zijn 40 jarig bestaan. Nog nooit werden zoveel appartementen op zo’n korte tijd verkocht door één ontwikkelaar aan de kust. We bereiken hiermee een marktaandeel van ruim 40% aan de middenkust, wat hoogst uitzonderlijk is.

Dankzij de projecten SKY Towers en The Waves was het een zomer om niet snel te vergeten. Niet alleen de interesse is overweldigend, ook het aantal effectieve verkopen overtreft vele malen de verwachtingen. Ook onze andere trekkers zoals Green Park in Middelkerke, Sea Gardens en Royal Golf Gardens in De Haan kregen deze zomer een ware verkoop-boost.

Speciaal voor het project SKY Towers werd er naast een gigantische maquette ook een interactieve salestool met touchtable en videowall opgesteld in de SKY Office. We constateren dat deze salestool nog steeds bijzonder populair is en een duidelijk beeld geeft aan onze klanten van het centrumproject SKY Towers. Onze bezoekers kunnen dankzij deze salestool alle uitzichten vanop elke verdieping bewonderen. Daarenboven kan men de bezonning van SKY Towers op elk moment van de dag simuleren. Dankzij de deskundige uitleg, 100% transparantie in prijzen en plannen, de vele visuals en spectaculaire views merken we dat klanten sneller dan ooit beslissen om voor Vastgoedgroep Degroote te kiezen.

 

 

Door de verkoop van meer dan 200 nieuwbouw-appartementen in de eerste 8 maanden zijn we momenteel een drietal nieuwe projecten aan het ontwikkelen die in het tweede kwartaal van 2019 in verkoop komen en samen goed zullen zijn voor meer dan 420 kwalitatieve bijkomende appartementen. Daarenboven kijken we uit naar nieuwe investeringen aan de Middenkust en het binnenland.

Om aan deze blijvende vraag te kunnen voldoen zal Vastgoedgroep Degroote de komende twee jaar een aanzienlijk investeringsbudget vrijmaken om nieuwe projecten te ontwikkelen. Ook in het najaar zullen we niet stilzitten en plannen we naast een opendeurweekend in september, een Nieuwbouwzondag in oktober, een aantal openkijkdagen op onze lopende werven, bovendien ook twee speciale exclusieve events rond ons topproject SKY Towers … wordt vervolgd … blijf ons volgen.

Tot slot wensen wij al onze klanten en stakeholders te bedanken die hun vertrouwen schonken aan Vastgoedgroep Degroote. Het is en blijft onze ambitie ons alle dagen in te zetten om samen met u uw woondromen waar te maken.

 

David Degroote
Bestuurder – Hoofd Commerciële Dienst