Update The Waves @ Oostende, maart 2021

UPDATE THE WAVES @ OOSTENDE, MAART 2021

Beste klant,

De toplocatie tussen de zee en de groene Wellington Golf, in combinatie met de hoogstaande en opvallende architectuur, maken van The Waves een bijzonder aantrekkelijk woonproject. Dit zowel voor vaste bewoning als voor tweede verblijvers.
The Waves bestaat uit 4 afzonderlijke entiteiten: Sea, Salt, Sand & Sky. De eerste bouwfase Sea wordt nog voor de zomer opgeleverd. Ondertussen is ook de bouw van de tweede fase Salt aangevat. Bent u benieuwd naar de vorderingen op de werf? Bekijk de video.

De oplevering van de eerste fase Sea (118 woonunits) is in zicht: de laatste appartementen worden gevloerd en keukens en badkamers worden geplaatst. De oplevering van de laagbouw (huisnummer 14) gebeurt eind april. Aansluitend wordt de hoogbouw (huisnummer 12) opgeleverd tegen eind juni.


THE WAVES – SEA

Op vandaag zijn hier nog slechts 12 units in verkoop. Wees er dus snel bij als u deze zomer al wilt genieten van een vakantie aan zee. Koopt u liever niet op plan, maar geeft u de voorkeur aan het kopen van een appartement na een bezoek ter plaatse? Dan is dit een uitgelezen kans! Ontdek er ondertussen ook de verrassende zichten vanop uw toekomstige terras. Nu de lente in de lucht hangt, krijgt ook de tuin stilaan vorm. Deze werd uitgetekend door landschapsarchitect Arne Deruyter, een begrip onder de landschapsarchitecten. Het gazon van The Waves wordt licht glooiend aangelegd, in evenwicht met de golvende renbaan. Bij de gebouwen worden grote vlakken beplant met siergrassen en bloemen in geel- en blauwtinten. Op die manier komt de link met de zee opnieuw dichtbij. Het enige wat u moet doen is relaxen en genieten van deze prachtige groene buitenruimte…


THE WAVES – SALT

Door de ongeziene, succesvolle verkoop van de eerste bouwfase Sea, werd midden vorig jaar beslist om de tweede fase versneld te lanceren en zo de bestaande wachtlijst weg te werken. Ondertussen verrijst naast Sea ook Salt uit de grond. De tweede verdieping is ondertussen zichtbaar. Ook hier merken we opnieuw dat de kwalitatieve en ruime appartementen van The Waves erg in trek zijn…

Indien u – net zoals veel van onze klanten – als eerste uw droomappartement wenst te reserveren, raden wij u aan zich nu al te melden voor de derde bouwfase (Sand) die nog in september dit jaar gelanceerd wordt. Vooral de woonappartementen met zicht op de groene Wellington Golf blijven erg gegeerd. De bouw van Sand wordt aangevat begin 2022, met voorziene oplevering tegen de zomer van 2024.