Update One Beach @ De Haan – januari 2021

UPDATE JANUARI 2021 ONE BEACH @ DE HAAN

A ONCE-IN-A-LIFETIME OPPORTUNITY!

Midden september werd Residentie One Beach gelanceerd. Na meer dan 30 jaar wordt er opnieuw gebouwd op de zeedijk van De Haan. Met respect voor zijn bijzondere omgeving wordt momenteel – op deze unieke en zeldzame locatie – One Beach in typische concessiestijl opgetrokken.

Ondertussen heeft de omgevingsvergunning van dit project een definitief en onherroepelijk karakter gekregen, zijn de afbraakwerken achter de rug en werd gestart met de constructie van deze Zeedijkresidentie. De oplevering van deze exclusieve residentie is voorzien in Q2 van 2022.

Residentie One Beach omvat 9 royale en luxueuze woonappartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers en woonoppervlaktes variërend tussen 97m² en 184m². De leefruimtes worden nog eens extra uitgebreid door de grote terrassen tussen de 20m² en 87m². Elk appartement baadt trouwens in het zonlicht dankzij de grote raampartijen vooraan en achteraan. Hierdoor geniet u van op uw terras aan de voorzijde van een onbelemmerd zeezicht en biedt het zuidgelegen achterterras u een panoramisch zicht op de Concessie. Deze stijlvolle woonappartementen bevinden zich in een hogere prijsklasse.

De uitzonderlijke troeven in combinatie met de uiterst exclusieve locatie hebben ervoor gezorgd dat One Beach een echt succesverhaal blijkt. In de eerste weken na de lancering werden al 7 van de 9 woonappartementen verkocht! We hadden het vermoeden dat deze appartementen erg gegeerd zouden zijn, maar de snelle verkoop overtrof al onze verwachtingen…

Wenst u ook te wonen op deze droomlocatie? Wees er dan snel bij want op vandaag zijn enkel nog de 2 gelijkvloerse appartementen in verkoop, met woonoppervlaktes van 100m²+ 60m² tuinterras (2 slaapkamers) en 130m² + 85m² tuinterras (3 slaapkamers). Vanuit uw riante leefruimte aan de voorzijde geniet u van een onbelemmerd zicht op zee en uw eigen groene privétuin, met daarachter de wandeldijk van De Haan. Hier trakteert de zon u ’s avonds op een kleurrijk schouwspel wanneer ze zachtjes in de zee ondergaat…

Wonen in One Beach, dat is wonen in pure luxe op een unieke en zeldzame locatie.

Neem vandaag nog contact op met onze adviseur Gudrun Vandemaele 0474/959.934 voor een vrijblijvende afspraak.