Update Green C @ Oostende – januari 2021

UPDATE GREEN C @ OOSTENDE – JANUARI 2021

Droomt u ervan om te wonen in het groen, maar toch ook in hartje Oostende? Dan is Green C wat u zoekt. Het vroegere Sint-Jozefziekenhuis in Oostende maakt binnenkort plaats voor een groene autovrije oase met 185 betaalbare woonunits. Hier geen druk verkeer voor de deur, maar wel veel groen, bomen, een gemeenschappelijke moestuin, zitbankjes enz. In Green C komt u volledig tot rust…
Sinds de lancering 4 maand geleden staat de teller ondertussen al op 20 verkopen, waarvan de helft Oostendenaars. Het is duidelijk dat Oostende en zijn inwoners dit groene project omarmen.

In april wordt gestart met de afbraak van het ziekenhuis. Aansluitend start in september de bouw van de eerste fase, bestaande uit 28 stapelwoningen (https://www.vastgoed-degroote.be/projects/greenc-thevillas/) en 49 appartementen (https://www.vastgoed-degroote.be/proj…/green-c-the-garden/) met voorziene oplevering maart 2023. De private binnentuin van 2.000m² met grote wadi en bomen vormt hier het groene hart tussen The Garden en The Villa’s. De volledige site van Green C wordt opgeleverd in de zomer van 2026.
Op enkele minuten wandelen bent u aan de zee, maar ook aan de bibliotheek, het nieuwe zwembad, de winkels, de Wellington Renbaan & Golf, de bioscoop… Alles binnen handbereik dus!

Bent u benieuwd naar meer? Beleef Green C hieronder en neem vandaag nog contact met onze adviseurs op 059 80 91 91 voor uw persoonlijke afspraak. Op kantoor nemen wij u aan de hand van onze fantastische maquette graag mee doorheen de volledige site en verschillende bouwfases. Zo krijgt u onmiddellijk een klare kijk op het volledige project.