Update corona

Beste klanten,

Bij Vastgoedgroep Degroote hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak. Dit betreft ook het welzijn en de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en medemensen.

Omwille van het COVID-19 (Corona) virus worden alle events voor onbepaalde tijd opgeschort. Dit geldt helaas ook voor onze geplande Sea Days op 28 en 29 maart in functie van de lancering van de 2e fase van The Waves, ‘Salt’ genoemd.

Velen onder jullie zullen hiervoor deze week een uitnodiging per post ontvangen. Vastgoedgroep Degroote heeft alles in het werk gesteld om deze uitnodigingen nog tegen te houden maar gezien de razendsnelle ontwikkelingen in verband met het Corona-virus is het ons helaas niet gelukt om alles tegen te houden…  In bepaalde magazines en kranten zult u misschien onze Sea Days-advertenties tegenkomen, ook hier speelt overmacht een rol. Aanleveringen waren reeds gebeurd en konden niet meer on hold geplaatst worden.

Uitstel is echter geen afstel en we kijken er nu alvast naar uit om u op een later tijdstip te verwelkomen op onze Sea Days.  Van zodra mogelijk informeren wij u over een nieuwe datum.

Ook bij Vastgoedgroep Degroote nemen we aangepaste maatregelen. Onze kantoren zullen zoals voorgelegd door de Federale Overheid op zaterdag en zondag gesloten zijn. Tijdens de week blijft enkel ons hoofdkantoor, Troonstraat 60 te Oostende, open om de continuïteit op onze bouwwerven te blijven garanderen en een minimum dienstverlening te kunnen bieden aan onze klanten. Onze verkoopadviseurs zijn beschikbaar via email en telefoon en zullen al uw vragen blijven beantwoorden.

We volgen alle nodige maatregelen, waaronder de social distancing, rigoureus op en proberen onze dienstverlening en communicatie volledig te digitaliseren. Hiermee hopen we ons steentje bij te dragen in de gezamenlijk strijd tegen het Corona-virus.

Indien u vragen heeft kan u ons kantoor steeds contacteren op 059/80.91.91 of kan u contact opnemen met onze adviseurs.

Laten we samen gaan voor zekerheid, zowel in uw investeringen als in uw gezondheid!

 Het Vastgoedgroep Degroote Team