“Stad en natuur.
Zee, duinen en land.
Verleden, heden en toekomst.
Golf, hippodroom, cinema.
Wonen en ontspannen.
Architectuur en levenskunst.
Binnen en buiten.
Mens en design.
Vrienden en familie.

In the Waves vloeit het allemaal samen.
Samen… met u.”

The Waves,
omarmd door
groen en zee

The Waves geniet een bevoorrechte ligging in Oostende: de site van de voormalige Hogeschool biedt achteraan een uniek zicht op de groene long van de Wellington golf course. Vooraan vangt u via de Troonstraat een glimp op van de vlakbij gelegen zee. Het natuur- en stadsleven aan zee worden hier harmonieus in evenwicht gehouden dankzij de nabijheid van tal van voorzieningen zoals het nieuwe zwembad, Kinepolis, Delhaize, het voetbal- en basketbalstadion…

Een uniek zicht
op de kracht
van de natuur

Alles in de buurt voor
het ultieme vakantiegevoel

Een absolute troef van The Waves is het uitzicht op de Wellington renbaan en het golfterrein. Het groen van de golf is voelbaar tot in het project. Daarnaast heeft de Wellington en zijn golvende landschap een bijzondere invloed op de architectuur van The Waves, waardoor ze samen één harmonieus geheel vormen. De nabijheid van de Wellington biedt een perfect evenwicht tussen bedrijvigheid en rust in The Waves.

Welkom in Oostende, een stad
die bruist als de branding

The Waves ligt op wandelafstand van de zee, op een boogscheut van het Thermae Palace Hotel. Vlakbij het project vindt u tal van voorzieningen en publiekstrekkers zoals de Kinepolis, het nieuwe stedelijk zwembad, de stedelijke bibliotheek, het SeaRena shoppingcenter, Basketbalclub Oostende, 
KV Oostende… De dynamiek van het levendige Oostende is nooit veraf.

Een adembenemend panorama
op ‘the green’

Het golfterrein is de thuisbasis van de Wellington Golfclub en is gehuisvest in “het kasteeltje”. Dit historische gebouw in Tudorstijl werd in 1899 opgetrokken in opdracht van Leopold II. Tot aan WO I vonden hier wedstrijden duivenschieten plaats. In 2007 nam de golfclub zijn intrek in het kasteel.

Schitteren in een
zee van zon en licht

Als één van de drie pijlers in het “zon-zeegroen”-concept van The Waves is de zon een niet te onderschatten element in de hemelse woonbeleving die The Waves u biedt. Het ritmische spel in de hoogte van de gebouwen zorgt voor een gevarieerd perspectief dat de zon vrij spel geeft, een effect dat versterkt wordt door de schuine positionering van de gebouwen. Zo laat de zon zich tot diep in de Troonstraat voelen. Hierdoor wordt de projectsite met zijn pleinen en terrassen een zonnige omgeving waar het heerlijk vertoeven is.

“Wij bieden onze mensen voldoende vrijheid om het creatieve concept van een project volledig uit te werken en een totaalplaatje te creëren.”

– PIETERJAN VERMOORTEL – CEO B2Ai

Binnentreden
in een wereld
van pure luxe

Luxueuze afwerking

Zodra u binnenstapt in uw appartement, zal u de kwaliteit van het gebouw voelen terugkomen in uw leefruimtes. De keuken is uitgerust met toestellen van het gerenommeerde merk Miele en wordt afgewerkt met een granieten of composieten werkblad voor een luxueuze uitstraling. Het keukenmeubilair is van hoogwaardige kwaliteit en kan volgens de wensen van de koper worden aangepast. Ook in de badkamer wordt de lijn van elegantie doorgetrokken met een lavabomeubel van Sanijura, dé pionier op vlak van badkamermeubilair, en met douche/bad/toilet van Villeroy & Boch.

Met respect voor duurzaamheid

Vanzelfsprekend wordt er in de appartementen rekening gehouden met duurzaam wonen. De centrale verwarming is zo voorzien dat het gebouw klaar is voor de toekomst omdat het implementatie van nieuwe technieken zoals stadsverwarming en alternatieve energie toelaat. Het ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat dat uw appartement ten allen tijde aangenaam fris houdt.

Een zee aan ruimte

De ruime woonkamers worden nog vergroot dankzij de panoramische ramen, vervaardigd uit kwalitatieve PVC. Binnen en buiten vloeien hierdoor als het ware in elkaar over, waardoor u het terras perfect als een verlengde van uw woonkamer kan beschouwen. Ook de slaapkamers bieden met hun oppervlakte een aangenaam comfort. In elk appartement is een aparte berging voorzien.