Stand van zaken in ons project The Waves …

Stand van zaken The Waves: schakel tussen zee en golfbaan …

In Mariakerke – aan de rand van Oostende – vindt u The Waves waar u royaal kunt ontspannen op het ritme van de zee. Deze 4 solitaire residenties liggen vlakbij het strand, de groene golfcourt en de renbaan. In de onmiddellijke omgeving vindt u tal van voorzieningen zoals shoppingcentra, het nieuwe zwembad, Kinepolis, het voetbal- en basketbalstadion …

Begin 2019 werd gestart met de constructiewerken van de eerste fase, namelijk de bouw van 150 ondergrondse garageboxen. In totaal komen hier 118 woon- appartementen. Op vandaag zitten we met de ruwbouwwerken reeds op de vierde verdieping. Hierdoor worden werfbezoeken met potentiële klanten mogelijk en kunt u ter plaatse genieten van ‘hét groenste zicht’ in Oostende, namelijk de Wellington Hippodroom.

Uitmuntende verkoop
De vorderingen op de werf zijn wekelijks merkbaar en mede hierdoor schiet de verkoop de lucht in. Ondertussen staat de teller op 65% verkochte units. Dankzij de perfecte ligging – rustig maar toch overal dichtbij – en een voorziene oplevering in de zomer van 2021 blijkt The Waves ook een interessante investering voor tweede verblijvers te zijn. Deze vaststelling vertaalt zich duidelijk in de verkoopcijfers. We schatten de mix op vandaag in op 60% tweede verblijf en 40% vaste bewoning.

Dankzij het grote verkoopsucces wordt de tweede fase, bestaande uit 73 nieuwbouwappartementen, gelanceerd tegen eind maart 2020. Ondertussen is ook fase 3 en fase 4 definitief vergund waardoor het project The Waves op kruissnelheid zit. Via onze nieuwsbrieven informeren we u graag op regelmatige basis over de stand van zaken in bouw en verkoop.

Wilt u ontdekken welk appartement perfect aan uw verwachtingen voldoet?
Overloopt u graag in alle rust de opties en mogelijkheden met onze adviseurs?

Geen probleem.

Contacteer ons op 059 80 91 91 voor een afspraak ter plaatse, op een moment dat het u past.
Of breng een bezoekje aan één van onze advieskantoren:
Troonstraat 60, Oostende
Vindictivelaan 21, Oostende