Summer-update: THE WAVES @ SEA

Summer-update : THE WAVES @ SEA

 

De 4 solitaire residenties van The Waves vormen een schakel tussen de zee en de golfbaan. Hier geniet u aan de achterzijde van hét groenste zicht in Oostende, nl. de Wellington renbaan en de golf course met zijn unieke karakter. Aan de voorzijde droomt u weg met zicht op zee…

Na het bekomen van de nodige vergunningen in 2018 en het verhuizen van de Vives schoolactiviteiten naar het Hazegras en Brugge, startten begin 2019 de constructiewerken aan de eerste fase van The Waves. Sinds januari werden naast de bouw van 150 ondergrondse garageboxen, ook de kelderwerken voltooid. Op vandaag zitten we aan de eerste verdieping. Binnenkort kunnen onze potentiële klanten dus ‘live’ genieten van de verbluffende groene uitzichten op de “Wellington Hypodroom”…  De oplevering van de eerste fase met 118 appartementen, 150 garageboxen en 140 private bergingen is voorzien voor juni ’21.

 

Spectaculaire verkoop

Na iets meer dan één jaar zijn – in de eerste fase – al 56 units verkocht aan een gemiddelde prijs van net geen € 440.000 exclusief kosten. Het valt op dat de ruimere woonappartementen met zeezicht of open zichten op het groen, de grootste voorkeur wegdragen. Zelf zijn we erg verrast door het groot aantal verkopen in functie van een vast verblijf aan zee. We schatten de mix op vandaag in op 60% tweede verblijf en 40% vaste bewoning.

Als gevolg van deze uitmuntende verkoop is de tweede fase versneld ontwikkeld en werd hiervoor recent een vergunning verleend. Deze fase omvat 73 woonappartementen en garageboxen en komt vermoedelijk tegen het tweede kwartaal van 2020 op de markt. Om het aanbod en bouwritme in de toekomst op peil te houden, zijn ondertussen ook de derde en vierde fase al volop in ontwikkeling.

 

 

Droomt u ook van een exclusief verblijf aan zee … ?
Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Samen met u overlopen we graag in alle rust de mogelijkheden. Contacteer ons op 059/80.91.91, voor een afspraak op een moment dat het u past …

 

We wensen u verder nog fijne zomerdagen toe.

Het Vastgoedgroep Degroote Team