Recordverkoop lanceringsmaand SKY Towers

Met een verkoop van 39 nieuwbouwappartementen waarvan 22 in het project SKY Towers in de maand juni breken we alle records qua omzet. Mede dankzij de lancering van de projecten SKY Towers en The Waves resulteerde dit in een indrukwekkende gemiddelde verkoopprijs van € 530.000 per stuk voor de maand juni. Daarenboven hebben onze websites vastgoed-degroote.be en skytowers.be in juni de kaap gerond van 150.000 unieke bezoekers. Dankzij het potentieel van de nieuwe stadsontwikkelings-projecten, zoals O’Sea, Oosteroever en onze eigen projecten SKY Towers en The Waves, kunnen we de woonkwaliteit en leefbaarheid in de stad Oostende naar een nog hoger niveau tillen.

Een trend die zich de laatste jaren steeds duidelijker doorzet is de vraag naar grote kwalitatieve woonappartementen met ruime leefterrassen. Ook hierin zien wij een opmerkelijke verschuiving naar het aantal verkopen vaste bewoning toe tot bijna 45% in de eerste zes maanden van 2018. Met een marktaandeel van 32% en een verkoop van 73 units in de eerste zes maanden op de Oostendse nieuwbouwmarkt is ons bedrijf toonaangevend in de regio.

Ook het lanceren van ons “Coast Life Magazine” op 200.000 exemplaren, waar we bijzonder veel positieve reacties op krijgen, heeft bijgedragen tot deze sterke verkoopcijfers. Daarnaast mochten we in juni ook meer dan 350 klanten ontvangen in ons volledig vernieuwde sales office aan de jachthaven. Speciaal voor het project SKY Towers werd er naast een gigantische maquette ook een interactieve sales tool met touchtable en videowall opgesteld. We constateren dat deze sales tool bijzonder populair is en een duidelijk beeld geeft naar onze klanten toe van het centrumproject SKY Towers. Onze bezoekers kunnen dankzij deze sales tool alle uitzichten vanop elke verdieping bewonderen. Daarenboven kan men de bezonning van SKY Towers op elk moment van de dag simuleren.

Dankzij de verkoop van meer dan 100 nieuwbouw-appartementen in het eerste semester kijken we uit naar nieuwe investeringen aan de Middenkust en het binnenland. Om aan deze blijvende vraag te kunnen voldoen zal vastgoedgroep Degroote de komende twee jaar een aanzienlijk investeringsbudget vrijmaken om nieuwe projecten te ontwikkelen.

Tot slot wensen wij al onze klanten en stakeholders te bedanken die hun vertrouwen schonken aan Vastgoedgroep Degroote. Wij wensen u en uw familie allen een welverdiende vakantie toe en hopen u binnenkort te mogen ontvangen in één van onze kantoren.

Prettige vakantie,
het Vastgoedgroep Degroote team