Queens Avenue I & II

Koninginnelaan, Duinenweg - 8430 Middelkerke
Project

Hoogstaande architectuur in het centrum van Middelkerke

Queens Avenue I-II

Queens Avenue I-II, deze architecturaal hoogstaande residentie is gelegen in de koninginnelaan/Duinenweg te Middelkerke. Deze residentie biedt onze klanten het comfort van de zee en de onmiddellijke nabijheid van het centrum. Het project omvat 48 appartementen met een mooi en ruim zonneterras (2m diepte) en 54 ondergrondse garageboxen. De appartementen in residentie Queens Avenue I-II genieten allemaal een hoogstaande afwerking met onder meer een luxueuze keuken, duurzame Miele huishoudapparaten, een exclusief detremmerie badkamermeubel en individuele aardgasverwarming. Verder kan u steeds gebruik maken van de grote fietsenberging.

 

 

 

Deze terrasresidentie is één met haar omgeving. Op de gelijkvloerse verdiepingen wordt handelsuitbating uitgesloten, wat de standing van het gebouw alleen maar ten goede komt. Het behouden art deco-pand maakte deel uit van de vroegere rijbebouwing in de Koninginnelaan. Het ontwerp van architect Geo Henderick onderscheidt zich van de aanpalende bebouwing uit dezelfde periode door zijn vormgeving en materiaalgebruik.

Het pand werd opgetrokken in 1925 en één van de vroegste art deco-ontwerpen. Het project omvat 7 appartementen met een mooi en ruim zonneterras (2m diep). De nieuwbouwappartementen genieten allemaal een hoogstaande afwerking. Het project zal een duurzaam karakter krijgen en een meerwaarde betekenen voor de buurt waarin wordt geïnvesteerd.

Benieuwd naar de brochure? klik hier, veel leesplezier!

NummerTypeNiveauOpp app (m²)Opp terras (m²)PrijsPlanVerdiepingsplan
QAV II - 13/0001duplex appartement2016533 + kelder295.000
QAV II - 09/0202duplex appartement2215112 + zolder310.000
-garagebox--1--42.000-
-garagebox--2--42.000-
Bekijk de brochure voor dit project online

Naam*

Voornaam*

E-mail*

Tel/GSM*

Straat + NR*

Postcode + plaats*

Vragen & opmerkingen

Ik wens een brochure te ontvangen voor:

Wenst u nog andere brochures te ontvangen? Duid deze dan hieronder aan:

+

Ik wens een bezoek te brengen aan residentie:

Wenst u nog andere residenties te bezoeken? Duid deze dan hieronder aan:

+

Terug naar overzicht