North Beach

Zeedijk, Zandstraat, Duinenstraat 21 - 8400 Oostende
Project

Een oase aan rust, stijl en comfort

North Beach

Zeedijkresidentie North Beach staat voor tijdloze architectuur die naadloos aansluit bij een adembenemende omgeving. Aan de voet van duinen, zee en strand voelt u elke dag opnieuw de weldadige werking van de pure, gezonde zeelucht.

Met oog voor detail, licht en leefruimte is elk van de 49 appartementen een toonbeeld van exclusieve klasse en subliem comfort. Bovendien blijft de natuurlijke omgeving rond de residentie onbebouwd.

Residentie North Beach is en blijft een oase van stijl, comfort en rust. De ruime kwaliteitsvolle appartementen bieden een uitzonderlijke charme en uitstraling en omvatten één tot drie slaapkamers, allen afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo is elke exclusieve Siematic keuken uitgerust met een granieten of composieten werkblad en Miele huishoudtoestellen.

 

 

 

Verder biedt ons topproject luxueus uitgeruste badkamers, bekroond met een Detremmerie meubel. Om alle ruimten optimaal te benutten wordt gebruik gemaakt van individuele vloerverwarming, een absolute meerwaarde voor nu en later!

Zeedijkresidentie North Beach voldoet aan de strengste reglementeringen wat betreft thermische en akoestische isolatiewaarden. Elk appartement is voorzien van een royaal terras (diepte 2m) en verzekert u een frontaal panoramisch zicht op de duinen en/of de zee. Een privatieve kelderberging en drie genummerde fietshaken dragen bij tot dit unieke comfort. Verder is er ook de mogelijkheid tot het aankopen een persoonlijke garagebox. Residentie North Beach heeft echt alles in huis om uw droom waar te maken.

Benieuwd naar de brochure? klik hier, veel leesplezier!

 

NummerTypeNiveauOpp app (m²)Opp terras (m²)PrijsPlanVerdiepingsplan
Zeedijk 335 - 0001appartement3011026395.000-
-garagebox--3--39.000-
Bekijk de brochure voor dit project online

Naam*

Voornaam*

E-mail*

Tel/GSM*

Straat + NR*

Postcode + plaats*

Vragen & opmerkingen

Ik wens een brochure te ontvangen voor:

Wenst u nog andere brochures te ontvangen? Duid deze dan hieronder aan:

+

Ik wens een bezoek te brengen aan residentie:

Wenst u nog andere residenties te bezoeken? Duid deze dan hieronder aan:

+

Terug naar overzicht