Veilige opstart bouwwerven

 

 

Beste klant,

Naar aanleiding van de corona-maatregelen hebben onze ruwbouwwerven 5 weken noodgedwongen stilgelegen. Met de nodige portie drive en ambitie starten onze grootste bouwwerven deze week of komende week terug op, rekening houdende met de opgelegde veiligheidsmaatregelen van de overheid. Hierbij stelt Vastgoedgroep Degroote alles in het werk om haar medewerkers en onderaannemers in de beste en meest veilige omstandigheden te laten werken.

Concreet betekent dit dat de bouwwerven van The Waves en Sea Gardens deze week opstarten en de bouwwerven van SKY Towers en Green Park volgende week opstarten. Gedurende de afgelopen 5 weken werden wel een aantal werken, die veilig konden uitgevoerd worden, verdergezet. Onder meer de sloop van de hogeschool (The Waves), het verankeren en uitgraven van de kelders van SKY Towers, de tuinaanleg in Sea Gardens, …

Omdat de meeste van onze bouwwerven reeds voorlagen op schema zullen we door de huidige gebeurtenissen geen achterstand oplopen en zullen we onze residenties dus tijdig kunnen opleveren, een opsteker voor onze toekomstige bewoners.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers primeert. Daarom volgen we alle maatregelen rigoureus op. Onze verkoopadviseurs blijven ook op vandaag voor u beschikbaar via email en telefoon. U kunt dus steeds bij hen terecht voor al uw vragen.

Het Vastgoedgroep Degroote Team