Launch SKY Tower Two @ Ostend

Heel wat Belgen kiezen duidelijk nog steeds voor een waardevaste investering in eigen land, in de directe nabijheid van vrienden en familie. Door de aanhoudende rush op vastgoed aan onze Belgische kust versnellen we de lancering van SKY Tower Two en dit ruim anderhalf jaar vroeger dan voorzien.

Met de lancering van deze tweede iconische woontoren voldoen we terug aan de hoge vraag naar woonappartementen met extra large leefterrassen en unieke “Skyline-views”.

  • 136 SKY Tower Two residences
  • Triple-A location with Harbour- & Seaview
  • Floor-to-ceiling windows & XL terraces
  • High-end lobby with concierge facilities
  • € 245.000 – € 1.425.000
  • Completion summer 2025

Fenomenale zichten uit SKY Tower Two
SKY Tower Two wordt 85 meter hoog, telt 25 verdiepingen en 136 appartementen met één, twee of drie slaapkamers waaronder twee luxueuze duplexen op de hogere verdiepingen. Net als in SKY Tower One genieten de toekomstige bewoners van SKY Tower Two hier van adembenemende zichten over stad en zee dankzij de ‘floor-to-ceiling windows’ die naadloos aansluiten op de leefruimtes en slaapkamers. Bovendien kan men er, als kers op de taart, relaxen in het SKY Health Center op de hoogste verdieping. Tegen de zomer van 2025 zullen de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen in SKY Tower Two.

Een A+++ locatie in het hart van de stad
Wat zeker meespeelt in de keuze voor SKY Tower Two is de uitstekende ligging, vlakbij de zee en het bruisende centrum van Oostende. Hier wordt een unieke combinatie gemaakt van enerzijds de rustige, volledig verkeersvrije pleinen rond de site, en anderzijds de concentratie van gezellige winkels, restaurants, cultuur en ontspanningsmogelijkheden die zich op wandelafstand bevinden.

Oostende is een stad die leeft
We merken dat niet enkel Oostendenaars maar ook veel tweedeverblijvers zich aangetrokken voelen tot SKY District. Steeds meer mensen uit de regio kiezen er bewust voor om terug te keren naar de stad, waar alles op wandelafstand is. Extra troef daarbij is dat Oostende een stad is die leeft en waar het hele jaar door wat te beleven valt.

The sea loves this city, u zal het zelf ervaren…

Vul het contactformulier in voor extra informatie.