Launch SKY Garden One @ Ostend

Appartementen in SKY Garden One

Aan het station van Oostende – vlakbij de jachthaven en het centrum – verrijst geleidelijk SKY District, dé nieuwe referentie in exclusief wonen in Oostende. We lanceren de tweede fase binnen dit prestigieuze project: SKY Garden One in de Leopold III laan 3 te Oostende.

  • 40 woonappartementen
  • oplevering eind ’23
  • € 270.000 – € 385.000
  • doorzonappartementen
  • frontaal zicht binnentuin
  • XL terrassen

HIGH-END ARCHITECTURE

SKY Garden One omvat 8 bovengrondse bouwlagen. Hier komen 40 ruime, luxueuze doorzonappartementen met 2 slaapkamers en leefoppervlaktes tussen 94m² en 150m². Op de hoogste verdieping bevinden zich 4 prachtige penthouses die baden in het licht, het gelijkvloers biedt plaats aan 3 commerciële ruimtes.

Dankzij de inpandige terrassen in SKY Garden One geniet u hier van de vroege lente tot het late najaar van de aangename zeelucht en het buitenleven. Het terras wordt een verlengde van uw leefruimte dankzij de verzonken raamprofielen en grote raampartijen. Daarnaast maximaliseren de glazen balustrades het rustgevende, groen uitzicht op de binnentuin.

Vanuit uw luxueus appartement in SKY Garden One geniet u van een onbelemmerd zicht op het prachtige groene binnenplein, op zijn beurt geflankeerd door de twee ranke SKY Towers die de skyline van Oostende herdefiniëren. Een wandeling door dit prachtige stukje groen leidt u op ontspannen wijze naar het verkeersluwe plein met zowel stad, zee als winkels op wandelafstand.

LUXURIES

Luxuries waar u gebruik van kan maken: het SKY Health Center met fitness en wellness in SKY Tower Two, alsook genieten van een glaasje champagne in de SKY Bar op het dak van SKY Tower One. Als SKY resident wordt u automatisch lid van deze community, dé kers op de taart van uw exclusieve woonbeleving aan zee.

City in the city

SKY District omvat veel meer dan enkel woongelegenheid. De bedoelding is om op deze schitterende locatie tussen het centrum, de haven, het strand en het station een volledig nieuwe buurt te creëren, als het ware een ‘city in the city’. Een uitnodigende plaats met ruimte voor kantoren, winkels, horeca, parkeergelegenheid, groene ruimte en ontspanning.

Kortom, een buurt waar het heerlijk vertoeven wordt…

Wenst u meer informatie over dit topproject?

Vul het online contactformulier in.
Of bel onze SKY adviseurs op 059 80 91 91 voor uw persoonlijke afspraak in één van onze kantoren:

  • SKY Office – Vindictivelaan 21, Oostende
  • Vastgoedgroep Degroote – Troonstraat 60, Oostende

SKY appartement aan zee in Oostende