Lancering verkoop Villa D – Sea Gardens

Residentie “Sea Gardens”  – Lancering verkoop Villa D

Wegens de uitstekende verkoop in Villa B en C (gestart in mei 2017) lanceert Vastgoedgroep Degroote sneller dan voorzien ook de verkoop van Villa D in residentie Sea Gardens in Wenduine.

Ruime woonappartementen met 2 of 3 slaapkamers, centraal gelegen op een toplocatie waar alle troeven van Belgische Kust samenkomen? Het kan! Villaresidentie Sea Gardens, gelegen aan de Ringlaan te Wenduine, biedt haar bewoners naast de extra-large zonneterrassen een prachtig uitzicht op de royaal aangelegde landschapstuin van 5.000 m2.

Elk appartement beschikt over een zuid of zuid-west georiënteerd leefterras van 2,20m diep en gemiddeld 30m2 groot. Zodra de zon schijnt loopt uw woonkamer naadloos over naar uw terras en verlegt het leven zich naar de open lucht. De nuttige oppervlakten situeren zich tussen 80m² en 200m² terwijl de prijzen variëren tussen € 200.000 en € 460.000.

Ieder appartement voldoet aan de strengste reglementeringen wat betreft thermische en akoestische isolatiewaarden. Elke keuken is uitgerust met een granieten of composieten werkblad en Miele huishoudtoestellen. Verder biedt dit topproject luxueus uitgeruste badkamers, een ruime keuze aan topvloeren, …

In totaliteit voorzien we 4 afzonderlijke villaresidenties, goed voor 84 appartementen en evenveel ondergrondse garageboxen en staanplaatsen. Daarenboven voorzien we ook een ruime ondergrondse fietsenberging en de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging. Bovengronds voorzien we een aantal auto- en fietsplaatsen exclusief voorbehouden voor bezoekers.

In de eerste fase bouwen we langs de Ringlaan Villa B en Villa C. Deze fase wordt vakkundig gekoppeld aan de bouw van de ondergronds kelderverdieping onder de percelen van villa A, B en C. Vastgoedgroep Degroote is naast bouwheer en promotor eveneens aannemer van dit project. Dit zorgt voor een persoonlijke en directe aanpak zodat wij samen uw droomappartement optimaal kunnen personaliseren. Wij voorzien de oplevering van Villa D tegen de zomer van 2020.