Lancering The Waves fase II – Salt

Lancering The Waves fase II – Salt

Op vandaag zitten de ruwbouwwerken van de eerste fase (Sea) in een vergevorderd stadium. De 8 verdiepingen van de sokkel zijn ondertussen een feit. Nu rest enkel nog de lampion – dit zijn de bovenste 5 etages – gebouwd te worden. De oplevering van deze 118 woonappartementen is gepland voor de zomer van 2021.

Door de ongeziene succesvolle verkoop van de 1e fase, werd beslist om de 2e fase (Salt) versneld te lanceren om zo de bestaande wachtlijst weg te werken. Hieruit blijkt nog maar eens dat kwalitatieve en ruime woonappartementen aan de kust erg in trek blijven. De unieke locatie van The Waves aan de Troonstraat in Oostende, tussen de zee en de groene Wellington Hippodroom maken dit woonproject erg gegeerd. Hier woont u luxueus in alle rust, maar toch ook vlakbij het commerciële centrum, het nieuwe zwembad en de bioscoop.

‘Salt’ bestaat uit 73 ruime woonunits met 2 of 3 slaapkamers van 90 tot 140m². Vanop uw extra-large zonovergoten leefterras geniet u van adembenemende zichten op de zee of op het groen. Daarnaast krijgt ‘Salt’ een gemeenschappelijk publiek toegankelijk binnenplein waarrond zich een vijftal winkels zullen situeren. De oplevering van ‘Salt’ is voorzien voor de zomer van 2022.

Vanaf 11 mei ontvangen we u graag terug in één van onze verkoopkantoren in Oostende. Dit uiteraard volgens de opgegeven veiligheidsmaatregelen. Wij werken enkel op afspraak, respecteren de social distancing en stellen handgel en mondmaskers ter beschikking.

Leg vandaag nog uw persoonlijke afspraak vast met onze adviseurs op 059 80 91 91.
Kom langs in ons kantoor en ontdek de adembenemende zichten van The Waves op onze interactieve touch table.

Tot binnenkort!
#staysafe #takecare #backinbusiness