Lancering One Beach @ De Haan

september 2020Terug naar overzicht

EXCLUSIEF WONEN OP DE ZEEDIJK VAN DE HAAN

Na meer dan 30 jaar zal er opnieuw gebouwd worden op de zeedijk van De Haan. Met respect voor zijn bijzondere omgeving wordt – op deze unieke locatie – One Beach in typische concessiestijl opgetrokken. U begrijpt meteen waarom wonen in One Beach een ‘once-in-a-lifetime opportunity’ is… (https://www.vastgoed-degroote.be/projects/one-beach/)

One Beach omvat 9 royale woonappartementen met 2 of 3 of 4 slaapkamers en woonoppervlaktes variërend tussen 97m² en 184m². Uw leefruimte wordt nog extra uitgebreid door de grote leefterrassen tussen de 20m² en 87m² . Elk appartement baadt trouwens in het zonlicht dankzij de grote raampartijen vooraan en achteraan.

De residentie wordt bekroond met een majestueuze penthouse en biedt u met o.a. 4 slaapkamers een uitzonderlijke woonoppervlakte van 184m² en 43m² leefterrassen. De leefruimte wordt hier opengetrokken tot in de nok met een vrije hoogte van meer dan 4 meter , wat samen met de grote raampartijen een adembenemend gevoel van ruimte creëert. Op uw extra-large leefterras met een diepte van 3m geniet u vooraan van een onbelemmerd zeezicht. Het zuidgelegen achterterras biedt u een panoramisch zicht op de Concessie …

Deze stijlvolle woonappartementen met een hoge afwerkingsgraad én op een uiterst exclusieve en zeldzame locatie, bevinden zich in een hogere prijsklasse.

Contacteer ons op 059 80 91 91 voor meer informatie.