Lancering Green C @ Oostende !

september 2020Terug naar overzicht
LANCERING GREEN C @ OOSTENDE

Vandaag lanceren we vol trots de eerste fase van ons gloednieuwe project Green C! Op de voormalige Sint-Jozefsite maakt het oude ziekenhuis plaats voor 185 woonunits bestaande uit stapelwoningen en appartementen.

> een groene oase in het hart van Oostende
> autovrij woonerf met voetgangers en fietsers in de hoofdrol
> betaalbaar wonen voor jong en oud

Green C is groen en dat mag je gerust letterlijk nemen. Meer dan 60% of 10.000m² van het woonproject bestaat uit open ruimte met veel natuur, zitplekjes onder de bomen en zelfs een urban farm. Kortom, een echte groene oase in de stad.

In de eerste fase worden 49 appartementen (https://www.vastgoed-degroote.be/projects/green-c-the-garden/) en 28 stapelwoningen (The Villa’s – https://www.vastgoed-degroote.be/projects/greenc-thevillas/) gebouwd. De private binnentuin van 2.000m² met grote wadi en bomen vormt het groene hart tussen The Garden en The Villa’s.

Green C, met de C van city. En van color, community, character, creativity, care en coast. Allemaal vervat in dit unieke woonproject!

Benieuwd? Neem dan vandaag nog contact op met onze adviseurs op 059 80 91 91 en laat u meeslepen doorheen onze belevingsbrochure en maquette.