Over Vastgoedgroep Degroote

Vastgoedgroep Degroote telt een 200-tal voltijdse medewerkers. Onder een overkoepelende holding, PPD (Project Planning Degroote), bevinden zich 5 bedrijven gerelateerd aan de bouwsector en 5 bedrijven gerelateerd aan de hotelsector.

De 5 bouwgerelateerde vennootschappen bestaan uit twee bouwondernemingen, twee grondmaatschappijen en een patrimoniumbedrijf. Tot de 5 vennootschappen gerelateerd aan de hotelsector behoren : Hotel Aragon****, Hotel Oud Huis De Peellaert****, Grand Hotel Casselbergh**** , Hotel Dukes Palace***** en Hotel Prinsenhof****. Deze activiteit is goed voor 350 kamers en 125 medewerkers, waardoor de groep als eigenaar en uitbater van 5 topklasse hotels marktleider is in de Brugse hotelsector.

De geconsolideerde omzet van Vastgoedgroep Degroote bedraagt op vandaag meer dan 90 miljoen euro.

Vastgoedgroep Degroote houdt dankzij deze geïntegreerde structuur alle aspecten van het bouw- en vastgoedgebeuren in eigen handen, wat een serieuze meerwaarde voor onze klanten betekent. Op die manier beschikt u tevens over één enkel aanspreekpunt en één enkele eindverantwoordelijke voor de totale realisatie, van bouw tot afwerking en oplevering.

Alle bedrijven van de groep werken daarbij samen als een goed geoliede machine, een sluitende waarborg op een vlot verloop, een stipte oplevering en een uitzonderlijk kwaliteitsniveau van alle projecten die Vastgoedgroep Degroote aanbiedt aan de middenkust met als bakermat Oostende.