Over Vastgoedgroep Degroote

Zekerheid en vaste waarden

Vastgoedgroep Degroote biedt u een aantal zekerheden die u niet vaak aantreft in de sector. Zo kunt u tal van bestaande, vaak prestigieuze complexen aan de Middenkust bekijken om u een idee te vormen van ons kunnen en onze beroepsernst. Of u kan een modelappartement aan uw strenge criteria toetsen.

We doen ook vrijwel steeds beroep op internationaal gerenommeerde architecten voor de vormgeving. Hierdoor is de architecturale en stedenbouwkundige waarde van onze appartementsgebouwen verzekerd naar de toekomst toe.

Kopers op plan genieten van de voltooiingswaarborg die opgelegd wordt in het kader van de wet Breyne. Bovendien behoren onze lastenboeken tot de strengste, meest kwalitatieve en uitgebreide in de sector.

Dit alles maakt dat wie een appartement koopt bij Vastgoedgroep Degroote zich verzekerd weet van een bijzonder betrouwbare en waardevaste investering. Zelfs bij een latere eventuele wederverkoop zal zich dat zeker in een aantrekkelijke prijs vertalen.

Niks dan voordelen

In zee gaan met Vastgoedgroep Degroote biedt u tal van aantrekkelijke zekerheden en voordelen. We plaatsen ze voor u nog even op een rijtje:

Eigen beheer

Al onze appartementen aan de Middenkust worden in eigen beheer gebouwd, volgens onze eigen, strikte kwaliteitsnormen.

Hoge kwaliteit en afwerking

Onze lastenboeken behoren tot de strengste in de sector. De afwerking, veelal door eigen bedrijven gerealiseerd, staat garant voor een optimaal leef- en wooncomfort.

 

 

Toplocaties

Door onze financiële slagkracht kunnen we gronden en/of afbraakpanden aankopen op toplocaties waarop we uw droomappartement met zicht op zee bouwen. En een toplocatie is synoniem voor een waardevaste investering.

100% voltooiingswaarborg

als koper van een woning of appartement in opbouw bent u beschermd door de wet Breyne waardoor u geen enkel financieel risico loopt.

Waardevaste investeringen

Door het hoge kwaliteitsniveau, de schitterende ligging en de tijdloze architectuur staat elke woning of appartement van Vastgoedgroep Degroote voor een waardevaste investering naar de toekomst toe.

Afgewerkt of op plan

Bij ons kunt u een afgewerkt nieuwbouwappartement kopen ofwel een appartement op plan. Afgewerkt biedt het voordeel dat u het vooraf kunt bezoeken en vrijwel onmiddellijk kunt betrekken. Kopen op plan in een vroeg stadium heeft dan weer het voordeel dat u om het even welk appartement kunt kiezen in het gebouw. Ook in de afwerking en de indeling krijgt u inspraak. En dit met een sluitende voltooiingswaarborg.

Familiale bedrijfsstructuur

Zowel onze holding als onze diverse werkmaatschappijen zijn familiaal gestuurd en gestructureerd. Zo staan we nog dichter bij onze klanten en kunnen we onze eigen waarden helemaal waarmaken.

Sluitende contracten

Gezien wij eigenaar én verkoper zijn van de aangeboden panden, kunnen we snel en vlot bij ons op kantoor tot een bindend verkoopcompromis komen, in afwachting van het verlijden van de notariële akte.