Over Vastgoedgroep Degroote

Hotel Dukes’ Palace

* * * * * Superior

vastgoedgroep Degroote

Hotel Dukes’ Palace, voormalige residentie van de Bourgondische adel is een ***** Superior Hotel en is ideaal gelegen in het hart van de UNESCO Werelderfgoedstad Brugge. Het hotel heeft een spa, meetingruimtes en een eigen parking.

Grand Hotel Casselbergh

* * * *

vastgoedgroep Degroote

Pal in het centrum van de stad bevindt zich Grand Hotel Casselbergh, dat een rijke historie geslaagd combineert met moderne luxe. Het hotel telt diverse vergaderzalen, een eigen parking en een romantische wellness.

Hotel The Peellaert

* * * *

vastgoedgroep Degroote

Deze gerenoveerde negentiende-eeuwse aristocratische woning vormt de perfecte biotoop voor een romantisch verblijf. Hotel The Peellaert beschikt tevens over een seminarieruimte en een spa in de middeleeuwse kelders.

Hotel Aragon

* * * *

vastgoedgroep DegrooteAragon

Of u nu reist in koppel of met het hele gezin, Hotel Aragon in hartje Brugge biedt u een stijlvol en gezellig verblijf. Het hartelijk personeel en de gezellige hoteldecoratie zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt.

Hotel Prinsenhof

* * * *

vastgoedgroep Degroote

Wie op zoek is naar een stijl- en sfeervol hotel in het hart van Brugge is bij het Hotel Prinsenhof aan het perfecte adres. Het Brugse hotel, verborgen achter de gevel van een oud herenhuis, combineert een authentieke uitstraling moeiteloos met hedendaags comfort.