Eindejaarsupdate SKY Towers …

Eindejaarsupdate SKY Towers: een nieuwe buurt in de stad …

Ondertussen tellen we allemaal af naar de feestdagen. Maar hier bij Vastgoedgroep Degroote kijken we al reikhalzend uit naar begin 2020. Dan starten namelijk, na de afbraak en de voorbereidende grondwerken, de effectieve constructiewerken van onze hoogste toren SKY Tower One. Daarenboven lanceren we door het grote verkoopsucces onze tweede fase, bestaande uit 86 “Harbour appartementen”, vervroegd in Q2 van 2020.

In naam van het volledige Vastgoedgroep Degroote team wensen we al onze stakeholders en in het bijzonder onze talrijke klanten te bedanken voor het massale vertrouwen van het afgelopen jaar.

De sloop van de vroegere hotelschool is op vandaag zo goed als afgerond. De afbraakwerken hebben plaats gemaakt voor nieuwe bedrijvigheid op het terrein nl. die van de opbouw. Voor de eerste toren SKY Tower One zijn de funderingswerken al volop aan de gang. Uit veiligheidsoverweging werd de werfzone ondertussen afgebakend met een ‘high-end’ werfafsluiting met fantastische beelden van dit project.

Omdat SKY Towers zoveel meer is dan standaard hoogbouw gaat heel wat aandacht uit naar bijzondere aspecten en afwerking. Een internationaal gerenommeerd verlichtingsbedrijf staat bijvoorbeeld in voor de geïntegreerde architecturale verlichting aan de buitenzijde van de gebouwen. Een bijzondere en sfeervolle verlichting zal de torens ’s avonds de aandacht geven die ze verdienen.

Ruim 60% van SKY Tower One is ondertussen verkocht. Het grote succes in de verkoop zorgt ervoor dat de tweede fase – SKY Harbour met 86 appartementen en zicht op de jachthaven – tegen het einde van het tweede kwartaal 2020 gelanceerd kan worden. Daarnaast liggen ook de werken voor op schema waardoor de oplevering van SKY Tower One al teruggebracht is naar eind september 2022!

Fenomenale uitzichten
SKY Towers staat synoniem voor luxueuze appartementen met adembenemende views. Kiest u ervoor om te ontwaken met zicht op zee? Of liever ontbijten met zicht op de jachthaven? Genieten op uw zonneterras met zicht op het centrum of eerder een voorkeur voor het groene Maria Hendrikapark? Hier is alles mogelijk…

Bezoek zeker onze SKY Office in de Vindictivelaan 21 – recht tegenover de werf. Hier bevindt zich een interactieve salestool met touchtable waardoor u op een enorme videowall de verschillende zichten vanuit uw toekomstig appartement kunt ervaren … De gigantische maquette in ons advieskantoor weerspiegelt de grandeur van dit project.

SKY Towers omvat veel meer dan enkel woongelegenheid. De bedoeling is om op deze schitterende locatie tussen het centrum, de haven, het strand en het station een volledig nieuwe buurt te creëren, als het ware een ‘city in the city’. Een uitnodigende plaats met ruimte voor kantoren, winkels, horeca, parkeergelegenheid, groene ruimtes en ontspanning. Kortom: een buurt waar het heerlijk vertoeven wordt.

Wilt u ontdekken welk appartement perfect aan uw verwachtingen voldoet?
Overloopt u graag in alle rust de opties en mogelijkheden met onze adviseurs?

Geen probleem.

Contacteer ons op 059 80 91 91 voor een afspraak ter plaatse, op een moment dat het u past.
Of breng een bezoekje aan één van onze advieskantoren:
Troonstraat 60, Oostende
Vindictivelaan 21, Oostende.