Hotel Dukes’ Palace Brugge vierde beste luxehotel in Europa.

Het vijfsterrenhotel Dukes’ Palace in Brugge is verkozen tot het vierde beste luxehotel in Europa.

Vastgoedgroep Degroote kondigt met trots aan dat luxehotel Duke’s Palace***** in Brugge werd uitgeroepen tot het vierde beste luxehotel van Europa. Het hotel behoort via The Swan Hotel Collection tot de Holding Vastgoedgroep Degroote.

De onderscheiding werd uitgereikt door het gerenommeerde tijdschrift Condé Nast Traveler. Deze organisatie evalueert en beoordeelt hotels al meer dan honderd jaar. Het is vastgoedgroep Degroote dan ook een genoegen om een score van 95,62% van Condé Nast Traveler te ontvangen. Het is een mooie erkenning voor het vijfsterrenhotel. Op de lijst prijkt het luxehotel tussen een uniek en select kransje van luxehotels uit vooral Duitsland en Scandinavië. “Niet toevallig”, zo weet Franky Pyck – general manager van het luxehotel – “in deze landen gelden extra hoge kwaliteitsnormen. Deze erkenning is voor ons familiaal hotel dan ook een extra stimulans om te blijven investeren in de kwaliteit en klantzorg die we aan de dag leggen.” 

Over het vijfsterrenhotel Dukes’ Palace in Brugge.

Hotel Dukes’ Palace ***** bevindt zich in het hart van de UNESCO Werelderfgoedstad Brugge. De 110 kamers combineren hedendaags comfort met authentieke elegantie uit de vijftiende eeuw. Zodra u in één van de 110 kamers of suites binnenkomt, zult u de rust en de schoonheid ervaren van dit vijftiende-eeuwse paleis: marmeren badkamers, hoogwaardige materialen, unieke historische fresco’s,… Welke kamer of suite u ook kiest in Hotel Dukes’ Palace zijn luxe en comfort verzekerd. Verder kunt u er genieten van de 3000 m² grote binnentuin, een ware parel in de Brugse binnenstad. Helemaal de ontspanning kunt u opzoeken in ‘The Spa’ met sauna, hammam, UV- en infraroodcabines, zoutwand en fitnessruimte.

Het hotel beschikt daarnaast ook over een aantal unieke ruimtes voor het organiseren van meetings en evenementen.

Vijfsterrenhotel Brugge, Hotel Duke's Palace Suite.

luxehotel Brugge, Hotel Duke's Palace