Beste klanten,

Bij Vastgoedgroep Degroote hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak. Dit betreft ook het welzijn en de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en medemensen.

We volgen alle nodige maatregelen en proberen onze dienstverlening en communicatie nog verder te digitaliseren. Hiermee hopen we ons steentje bij te dragen in de gezamenlijk strijd tegen het Corona-virus.

Door de razendsnelle ontwikkelingen in verband met dit COVID-19 (Corona) virus nemen wij bij Vastgoedgroep Degroote ook onze maatregelen. Onze kantoren zullen zoals voorgelegd door de Federale Overheid op zaterdag en zondag gesloten zijn.
Tijdens de week blijven de kantoren open op de normale uren en kunnen er bezoeken doorgaan. Onze adviseurs nemen voldoende voorzorgen om de bezoeken op een veilige en hygiënische manier te laten verlopen. Wij vragen wel – indien u een pand wenst te bezoeken – ons te contacteren om een afspraak vast te leggen. Zo kunnen we de afspraken voldoende spreiden zodat er geen grote groepen samen in de panden aanwezig zijn.

Indien u vragen heeft kan u ons kantoor steeds contacteren op 059/80.91.91 of kan u contact opnemen met onze adviseurs.

Laten we samen gaan voor zekerheid, zowel in uw investeringen als in uw gezondheid!

Het Vastgoedgroep Degroote Team (https://www.info-coronavirus.be)

https://www.youtube.com/watch…