Aankoop toplocatie @ Middelkerke

Vastgoedgroep Degroote koopt toplocatie aan het Normandpark in Middelkerke.

Net voor het bouwverlof kon Vastgoedgroep Degroote de site Del Huzo aankopen in Middelkerke. Deze zeer centrale site gelegen aan het Normandpark en de Kerkstraat is een bijzonder unieke woonlocatie. Momenteel wordt deze site ontwikkeld door het gerenommeerd architectenbureau Arcas uit Knokke.

De afgelopen 4 jaar bouwde en verkocht Vastgoedgroep Degroote een 160-tal nieuwbouwappartementen in Middelkerke. Dankzij deze succesvolle verkoop waren we reeds een tijdje actief op zoek naar een nieuwe trekker in Middelkerke. We voorzien op deze toplocatie een 80-tal appartementen met extra-large terrassen en inhouse ruime garageboxen. Dankzij de uitstekende zuid-west oriëntatie en de open zichten richting het Normandpark zijn we ervan overtuigd dat deze locatie heel wat vaste bewoners en tweede-verblijvers zal overtuigen.

Naast de kwalitatieve 2 slaapkamer appartementen met ruime terrassen van gemiddeld 15m² voorzien we ook zeer ruime penthouse woonappartementen (125 tot 170m²) met 3 en 4 slpks vergezeld van echte leefterrassen. We voorzien de start van de verkoop in de tweede helft van september 2017. Indien U als eerste kennis wenst te maken met dit topproject kan U zich nu reeds inschrijven op onze voorverkooplijst op het nummer 059/80.91.91. Wordt vervolgd…