7 juli: openkijkdag in Royal Golf Gardens

 7 JULI – 14u tot 17u: OPENKIJKDAG in Residentie Royal Golf Gardens, De Haan. 

De bouw van de 1ste fase van villaresidentie Royal Golf Gardens in De Haan is ondertussen een feit. De eigenaars van “villa C en villa D” kunnen vanaf de eerste week van de zomervakantie volop genieten van hun aankoop. Deze instapklare appartementen staan volstrekt klaar om de eerste bewoners te ontvangen zodat ze zich hier straks helemaal thuis voelen. Ook de royale tuin van deze fase zal op de openkijkdag op 7 juli tot in de puntjes aangelegd zijn.

Ook de werkzaamheden aan de 2de fase “villa A en villa B” zitten perfect op schema. Misschien wel dè ideale gelegenheid om uw familie of uw vrienden in te lichten om eveneens hun woondroom aan zee waar te maken?

De verkoop in dit nieuwbouwproject verloopt zeer vlot, maar mede door het grote aantal zijn er op vandaag nog heel wat uitstekend gelegen luxe appartementen ter beschikking. Indien u wenst te genieten van het oninneembaar open duinenzicht is villa A dé ideale locatie. Villa B biedt u dan weer ruime zuid-west georiënteerde zonneterrassen. Voor elk wat wils, maar genieten is hier zeker de boodschap. De oplevering van deze 2de fase is voorzien tegen de zomer 2019.

Bij Vastgoedgroep Degroote doet u een uitstekende investering. Niet alleen financieel maar ook in levens-kwaliteit. U koopt dus rechtstreeks van aannemer. Dit zorgt voor een persoonlijke en directe aanpak zodat wij samen uw droomappartement optimaal kunnen personaliseren. Voor alle projecten in opbouw werkt Vastgoedgroep Degroote met een 100% voltooiingswaarborg Wet Breyne, wat u als klant onmiddellijk een maximale zekerheid geeft.

Kom en ontdek tijdens de OPENKIJKDAG op zaterdag 7 juli van 14u tot 17u deze unieke locatie en de hoge afwerkingsgraad. Naast een warm onthaal met een hapje en een drankje geven wij u graag vrijblijvend uitleg omtrent dit nieuwbouwproject. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek in de Driftweg 177-178 in De Haan. Welkom.