29.05: Openkijkdag Green Park – Middelkerke

Vakantie in eigen land werd afgelopen jaar belangrijker dan ooit. Het is duidelijk dat deze trend zich ook nog de komende zomerseizoenen zal verder zetten, want een tweede of vast verblijf aan de kust blijkt aantrekkelijker dan ooit.

Bent u op zoek naar uw droomappartement of investeringsproject aan de kust?

Kom dan zaterdag 29 mei zeker langs op onze Openkijkdag in Green Park te Middelkerke.
Bezoek enkel op afspraak: bel 059 80 91 91.

Deze nieuwbouwresidentie werd heel recent opgeleverd, de LAATSTE 6 WOONAPPARTEMENTEN beschikken over 2 of 3 slaapkamers en zijn INSTAPKLAAR . Bovendien zijn er nog ruim voldoende ondergrondse garageboxen beschikbaar, een extra troef dus in het centrum van Middelkerke.

  • zongeoriënteerde terrassen
  • naast het groene stadspark
  • op amper 500 m van de zee

In Middelkerke vindt u alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf: het strand met zijn trendy beachbars en bijzondere kunstprojecten, de zeedijk met zijn talloze restaurants, het Normandpark als heerlijke groene oase in het bruisende hart van Middelkerke, de vele boetieks en straks ook het indrukwekkende nieuwe casino De Bolder.

Of verkiest u de vrijheid van het kopen op plan, in plaats van een instapklaar appartement? Kom dan kennis maken met ons nog te bouwen project Green Lane, net naast de deur van Green Park.

Maak uw persoonlijke afspraak 059 80 91 91.