07.11: Openkijkdag Green Park – Middelkerke@sea

Noteer alvast in uw agenda: OPENKIJKDAG op zaterdag 7 november van 13u tot 17u in Green Park, Westendelaan 30 – Middelkerke @ sea 

Graag zetten wij op zaterdag 7 november de deuren van nieuwbouwresidentie Green Park voor u open. Dit project zit reeds in een vergevorderde staat van afwerking en op vandaag zijn ruim 80% van de beschikbare units verkocht. Met een voorziene oplevering eind dit jaar, zijn de laatste beschikbare appartementen dus voor de snelle beslissers!

Om u in de beste en meest veilige omstandigheden te kunnen ontvangen, bent u van harte welkom op afspraak. Contacteer hiervoor onze adviseurs op 059 80 91 91.

Droomt u ervan om te wonen in alle rust – naast het groene stadspark – en toch vlakbij de winkels? Wilt u ook genieten van ruime én zongelegen terrassen? Deze unieke combinatie vindt u terug in Terrasresidentie Green Park …

Lukt het u niet om op onze Openkijkdag langs te komen? Geen probleem. Contacteer ons op 059 80 91 91 voor een afspraak ter plaatse, op een moment dat het u past!